top of page
Sök
  • bjornolofc

Min resa med AI generering fortsätter

Nu har jag tagit steget till Adobe Photoshop (Beta). Det finns många tankar kring att använda AI i fotoredigering, många delade meningar. Jag följer en del proffsfotografer på Youtube och samtliga är överväldigade och anser att detta är framtiden. Ja det finns mycket att läsa om detta. Men jag är i alla fall övertygad och kommer att använda detta i min process, där jag tycker att det passar. Jag kommer att använda delar av mina egna bilder och bädda in dessa i AI genererad omgivning. Här kommer mina senaste alster. Bilarna är mina egna foton. Dessa är fotograferade på diverse bilutställningar. Nostalgifestivalen Vårgårda, Tjolöholm samt Gräfsnäs
34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page