top of page
Sök
  • bjornolofc

Ny video på min youtube kanal

Uppdaterat: 23 mars 2023

Skapa soluppgång med hjälp av Luminar Neo. Create sunrise with Luminar Neo. Svensk tal och text


När solen inte är där. Eller när himlen är överexponerad. Det är inte alltid möjligt att vara på plats under idealiska förhållanden för fotografering. Den här videon kommer att visa hur man retroaktivt skapar solsken och värme i en bild tagen en dag när vädret inte samarbetade.

Ett annat exempel kan vara när jag befinner mig på en vacker plats och det där magiska ljuset inte infinner sig. Eller då jag inte kan välja tidpunkt utan är hänvisad till tiden för en utflykt arrangerad av researrangören. Jag kanske är utomlands och inte har möjlighet att återvända till denna plats, detta har hänt mig otaliga gånger. Ja då skapar jag egen magi. Så följ med så skall jag visa hur jag förvandlade en bild tagen i gråväder till en varm och vacker soluppgångs bild. Jag kommer att använda Lightroom, Luminar Neo och en plugin i Photoshop som heter ProPanel.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page